Вітаю❤️ Друже, уявляєш, колись маршмелоу – використовувалося в якості лікарського засобу ще з часів Давнього Єгипту. Лікувалися ним від ангіни, а саму масу робили з алтеї лікарської, проте смак у неї був не приємним та й гіркуватим. Тому, єгипетські лікарі змішували її з медом, що дозволяло лікам бути не тільки корисними а ще й смачними. У ХІХ віці у Франції ласощі набули сучасного вигляду. А ХХ віці у США Алекс Доумак придумав надавати маршмелоу незвичайної форми. Рецептура своєрідно еволюціонувала і перетворила маршмелоу на смачнющі усіма улюблені ласощі. Впевненний тобі сподобається! Кухонний дракоша, ти і красуня Ейфелева вежа за вікном. Тримай рецептик корисних маршмелоу!
🔸Термічна обробка: немає необхідності
🔸Час приготування: 10
хвилин
🔸Калорійність: 100 грам - 187 кКал
Тобі
знадобиться:
🐲Желатин – 1 пакунок
🐲Мед – 30 г
🐲Малина – 50 г
🐲Лимонна кислота – щіпка
🐲Вода – 90 г
🐲Кокосова стружка – 50 г
Спосіб
приготування:
2) Підігріємо желатин з медом на повільному вогні, доти поки усі грудочки не розчиняться.
3) З допомогою блендеру збиваємо малину в пюре.
4) Перетираємо малину через сито.
5) В малинове пюре додаємо 30 грам готового желатину. Все добряче перемішуємо і поміщаємо в кондитерський мішечок.
6) З допомогою блендеру збиваємо яєчні білки з щіпкою лимонної кислоти до піків.
8) Застеляємо форму для майбутніх маршмелоу харчовою плівкою.
9) Викладаємо у форму білкову масу.
10) Зверху білкової маси тонким шаром викладаємо малинову масу.
11) Відправляємо отримане в холодильник, хвилин так на 30, щоб майбутнє маршмелоу застигло.
12) Вже готові ласощі розрізаємо на кубики.
13) Кубики обвалюємо у кокосовій стружці. Готово! Можна приступати до дегустації😋!