Балійський десерт «Пізанг раї»

 

Вітаю❤️ Твій Дракошка побував на мальовничому острові Балі. Високі хвилі, неймовірної краси природа, найчарівніші вигляди на захід сонця, гучні вечірки на пляжах, унікальна культура і смачнющі делікатеси не залишили мене не закоханим в це прекрасне місце. Я приніс тобі рецептик традиційного балійського десерту «Пізанг раї». Пропоную спробувати!


🔸Термічна обробка: необхідно
🔸Час приготування: 1 година
🔸Калорійність: 100 грам - 1
50 кКал

Тобі знадобиться:
🐲Сир м'який (5%) - 100 г
🐲Мука рисова - 40 г
🐲Яйце – 1 шт
🐲Банан – 1,5 шт
🐲Мед - 15 г (можна й без нього, адже банани й без того чудово справляються з насиченням смаку солодкістю)

Спосіб приготування:

1) Змішаємо яйце з сиром, за бажанням додамо меду. 
2) Вмішуємо муку (тісто має бути схожим на рідку сметану). 
3) Поріжемо банан на кружальця. 
4) Обмакнемо кожен шматочок в тісті і покладемо на суху антипригарну сковороду. Випікаємо з обох сторін до золотистої скоринки. Готово! Як охолонуть, можна приступати до дегустації😋!


З любовью,
твій Дракоша!
❤️Смачного❤️