Вітаю❤️ Твій Дракошка побував на мальовничому острові Балі. Високі хвилі, неймовірної краси природа, найчарівніші вигляди на захід сонця, гучні вечірки на пляжах, унікальна культура і смачнющі делікатеси не залишили мене не закоханим в це прекрасне місце. Я приніс тобі рецептик традиційного балійського десерту «Пізанг раї». Пропоную спробувати!
🔸Термічна обробка: необхідно
🔸Час приготування: 1 година
🔸Калорійність: 100 грам - 150 кКал
Тобі знадобиться:
🐲Сир м'який (5%) - 100 г
🐲Мука рисова - 40 г🐲Яйце – 1 шт
🐲Банан – 1,5 шт
🐲Мед - 15 г (можна
й без нього, адже банани й без того чудово справляються з насиченням смаку
солодкістю)
Спосіб приготування:
1) Змішаємо яйце з сиром, за бажанням додамо меду.
2) Вмішуємо муку (тісто має бути схожим на рідку сметану).
3) Поріжемо банан на кружальця.
4)
Обмакнемо кожен шматочок в тісті і покладемо на суху антипригарну сковороду. Випікаємо з обох сторін до золотистої скоринки. Готово! Як охолонуть, можна приступати до
дегустації😋!
З любовью,
твій Дракоша!
❤️Смачного❤️