Вітаю❤️ Друже, ти певне знайомий з вівсяним печивом? На здивування, легка у приготуванні та чарівна на смак смачняшка. А ще у неї вкрай захоплива історія. Уяви собі вівсяне печиво має предків! Вівсяні коржі - шотландський хліб ще з 17 століття. Його пекли на відкритому вогні й розпеченому камінні. І рецепт був нескладний: мелений овес змішували з водою, а з тіста ліпили невеличкі плоскі коржі. Пізніше в нього стали додавати мед, що й стало поштовхом до його «еволюції» з хліба на печиво. А ще, під час Першої світової війни вівсяне печиво, завдяки своїй енергетичній цінності, входило в раціон додаткового харчування солдатів. І саме тому його прозвали «печивом солдат». Пропоную оригінальний рецептик цієї смакоти! Спробуй!
🔸Термічна обробка: необхідно
🔸Час приготування: 30
хвилин
🔸Калорійність: 100 грам - 171 кКал
🐲М’який сир – 200 г
🐲Банан – 200 г
🐲Ізюм – 50 г
🐲Яйце – 1 шт
🐲Яблуко – 100 г
2) Заливаємо окропом ізюм. Він стане м'яким і смачнющим.
3) Натираємо яблучко на мілкій терці. Обережно, не поріжся!
4) Сир, яйце, банан подрібнюємо виделкою.
5) Додаємо в отриману масу терте яблучко, ізюм та вівсяні пластівці й добряче перемішуємо.
6) Формуємо печивка та викладаємо їх на деко.
7) Випікаємо печивка при температурі 180 градусів, 20-30 хвилин. Готово! Можна приступати до дегустації😋!